fbpx

Yoga

Yoga

Naast host van Finca Serrato is Marie-Claire yogadocent en Shiatsu masseuse. Op dagelijkse basis – ’s ochtends en/of ’s avonds – verzorgt ze verschillende yogalessen zoals Gentle Flow, Yin Yang Yoga, Yin Yoga en Yoga Nidra. De doceerstijl van Marie-Claire wordt omschreven als persoonlijk, warm en down-to-earth. 

Haar lessen zijn veilig en toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus. Als het weer het toelaat vinden de yogalessen in de frisse buitenlucht plaats, bij regen of extreme hitte vinden de yogalessen in een sfeervolle binnenruimte plaats. De kosten voor een yogales inclusief gebruik van een mat bedragen 15 euro. 

Gentle
Flow Yoga

Een fijne flow om je dag mee te beginnen of te eindigen, waarbij je je ademhaling afstemt op langzame en vloeiende bewegingen.  Door het zachte karakter en het rustige tempo van de les is er veel ruimte voor bewustwording en ontspanning. Hiervan raak je zeker in de flow!

Yin Yang yoga

Deze les begint met een atiever (‘yang’) gedeelte waarin je werkt aan je kracht en uithoudingsvermogen. Halverwege de les maken we de overgang naar langzame en diepgaande strekkingen (‘yin’) waarbij lichaam en geest volledig tot rust komen. 

Yin Yoga

Yin Yoga is een meer meditatieve vorm van yoga. Dat komt voornamelijk omdat we de houdingen 3 minuten of langer vasthouden. Zo dringen de strekkingen diep door in het lichaam, tot op het niveau van het bindweefsel, de gewrichten en de meridianen. . 

Yoga Nidra

Yoga Nidra is als de hoogste kunst van ontspanning. Yoga Nidra staat ook wel bekend als slaapyoga. Tijdens de les hoef je alleen maar te liggen en te luisteren naar een geleide meditatie Via een reis door lichaam en geest krijg je toegang tot ultieme innerlijke rust en wijsheid. 

Retraites

Naast het dagelijkse aanbod vinden er ook (mini) retraites van een of twee dagen en thematische yoga- en/of meditatielessen plaats. Houd voor alle activiteiten de agenda in de gaten.

Wil je zelf een yoga-, schrijf-, business-, schilder,- of wat dan ook retraite organiseren? Finca Serrato is ook te boeken als locatie voor retraites van externe partijen. Neem voor meer info hierover contact met ons op.

Shopping Cart
Scroll to Top
Finca Serrato