fbpx

Shiatsu

Shiatsu

Op aanvraag verzorgt Marie-Claire ook Shiatsu massages. Shiatsu massage is een uit Japan afkomstige massagetechniek gebaseerd op Traditionele Chinese Geneeskunde. De nadruk van de massage ligt op de verbetering van de bloed- en energietoevoer in de meridianen, spieren, gewrichten en het bindweefsel, en op het bereiken van een staat van diepe ontspanning.
Een Shiatsu massage is daarmee voedend voor lichaam, ziel en geest. Na afloop is je batterij weer opgeladen en voel je je lichter. De massage vindt plaats in een sfeervolle ruimte op een futon, een soort dun matras. Tijdens de behandeling draag je comfortabele en loszittende kleding. De kosten voor een Shiatsu massage van 45 minuten bedragen 35 euro.

Traditionele Chinese Geneeskunde

Traditionele Chinese Geneeskunde is een holistische en geïntegreerde gezondheidsleer en filosofie met wortels in China. Deze gezondheidsleer bestaat al meer dan 3000 jaar, maar dat maakt het vandaag de dag niet minder relevant. In de Traditionele Chinese Geneeskunde worden het lichaam, de geest en de ziel als één beschouwd. De mens leeft niet geïsoleerd, maar is onderdeel van de natuur, het klimaat en grotere gemeenschappen. De mens beïnvloedt zijn omgeving en wordt erdoor beïnvloed. De achterliggende gedachte van de Traditionele Chinese Geneeskunde is dan ook harmonie of balans. Als je in harmonie leeft met jezelf en met je omgeving, zullen je gezondheid en welzijn toenemen.

Shopping Cart
Scroll to Top
Finca Serrato