Appartementen/Kamers

In oktober 2007 is Lagar de Serrato gerenoveerd tot B&B met daarnaast twee appartementen. Bij de renovatie zijn zoveel mogelijk de originele aspecten en details van de oude gebouwen behouden. Daardoor is de sfeer behouden en beleeft u uw verblijf alsof u in een authentieke Spaanse cortijo-lagar (boerderij-perserij) vertoeft.

Uiteraard vinden we hygiëne en een goede nachtrust belangrijk. In de nieuwe badkamers hebben we aandacht besteed aan originele materialen maar het sanitair is nieuw en modern en in de slaapkamers staan comfortabele bedden.

Naast de kamers zijn er ook enkele gemeenschappelijke ruimtes waar alle B&B-gasten gebruik van kunnen maken. In de sfeervolle eetkamer kunt u genieten van het uitgebreide ontbijt, een lunch of van een driegangen diner. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om uw maaltijd buiten op een van de terrasjes, de binnenplaats of op het grote centrale erf te gebruiken.

In de huiskamer kunt u genieten van een goed boek, muziek luisteren of satelliet-TV kijken, en op kille avonden in het vuur van de haard staren. 

 

Appartement Almacén

Almacén - voorterras

 

Appartement Noéma

Noema - terras

 

Moorse Kamer

Moorse Kamer - slaapkamer

 

Kurkkamer

Kurkkamer - slaapkamer 2