Spaanse les

Een nieuwe taal aanleren is niet altijd zo gemakkelijk. Zeker als dat een taal is die je momenteel in je dagelijkse leven amper gebruikt. Enkele uurtjes les per week om er daarbuiten geen gebruik van te maken is meestal net niet genoeg om vlot te zijn in een taal.

Het is algemeen bekend dat je een taal best opneemt als je ondergedompeld wordt in de taal en de bijhorende cultuur.

Waarom Spaans leren?

Spaans is, na Engels, de tweede meest gesproken taal in de wereld. Het is de moedertaal van 470 miljoen mensen in 21 landen en daarbovenop zijn er nog 21 landen waar Spaans wordt gesproken. Tel hier dan nog de mensen bij die Spaans kennen als tweede of derde taal en je komt al gauw op 559 miljoen mensen die de taal machtig zijn. Bovendien word de Spaanse taal de laatste jaren alsmaar populairder.

Spaans is een fonetische taal en dus relatief makkelijk aan te leren. De meeste woorden worden uitgesproken zoals ze geschreven zijn.

Wat bieden wij?

In samenwerking met enkele gekwalificeerde docenten Nederlands – Spaans kunnen wij jou een unieke ervaring bieden om de Spaanse taal aan te leren.

Het dorpje Colmenar en de omliggende dorpjes zijn perfect om je onder te dompelen in de taal en de cultuur. Je moet hier wel een mondje Spaans spreken om ergens te geraken. Je vindt hier geen Spanjaarden die Engels spreken bijvoorbeeld.

Omdat iedereen verschillende wensen heeft en de één wat meer uurtjes theorie wilt en de andere dan wat meer praktijk, stellen wij deze pakketten steeds persoonlijk op. Van een basiscursus tot een intensieve lesweek, alles is mogelijk.

Wil je graag de prachtige Spaanse taal leren in een authentiek kader middenin de natuur? Vraag dan je persoonlijke offerte aan via ons contactformulier of via mail op info.fincaserrato@gmail.com.