Motorarrangementen

motorarrangementDe wegen in Andalucia lijken te zijn aangelegd door wegenbouwers met een motorhart. Perfect asfalt in een oneindig glooiend landschap. Er is een uitgestrekt net van onverharde en verharde weggetjes en paden die de verschillende Andalusische gehuchten en dorpen met elkaar verbindt. Het gebied is daardoor zowel voor On-road als Off-road uitermate geschikt.

Finca Serrato is gelegen in het hart van de Montes de Málaga. Het klimaat en het gebied zijn met de prachtige vergezichten over de vallei van de Axarquía en de kust uitermate aantrekkelijk voor motortochten. Het is een schaars bebouwd, heuvelachtig tot bergachtig gebied met voornamelijk olijf- en amandelbomen. Hier en daar een wijngaard, natuurlijke bossen, struiken, kruiden en bloemen maken het plaatje compleet.

finca serratoDaarnaast ligt Serrato zeer centraal ten opzichte van een aantal bezienswaardige steden als Sevilla, Ronda, Granada, Córdoba en Málaga. Ook de Middellandse zee  met zijn prachtige kust is nooit verder dan een half uur rijden. In en rond het gebied zijn uitgestrekte natuurparken, met een diversiteit aan speciale flora en fauna die nergens anders in Europa zo oorspronkelijk en weelderig voorkomt. De meeste daarvan zijn toegankelijk voor motorrijders.

Iets verder weg zijn Las Alpujarras, de Sierra de Tejeda, Sierra de Loja en El Torcal de Antequera. Elk van deze gebieden heeft zijn eigen uitstraling en karakter, van ruige bergen tot zeer aparte rotsformaties of prachtige bossen en meren. De besneeuwde toppen van de Sierra Nevada,  waar in de wintermaanden volop wordt geskied, zijn vanaf de hele vallei te zien en zijn binnen anderhalf uur te bereiken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om op Finca Serrato te verblijven zonder arrangement zodat je je eigen weg kan zoeken in deze prachtige streek. Desgewenst helpen wij jou graag met suggesties, kaartmateriaal en motorhuur. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Met of zonder moto.

Uiteraard kan je met jouw eigen motor tot bij ons komen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om moto’s te huren. Indien je hier gebruik wenst van te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden bij je boeking.


Aankomen en vertrekken.

Je zal zien dat al onze pakketten beginnen en eindigen op Finca Serrato.  Uiteraard moet je daar ook geraken. Om van de luchthaven van Malaga tot aan Finca Serrato te komen, heb je 3 opties waarvan je gebruik kan maken.

Transfers van of naar de luchthaven.

Wij bieden jou de mogelijkheid om je te laten ophalen en wegbrengen door één van ons. Natuurlijk wordt hier een meerprijs voor gerekend.

Voor een transfer van of naar de luchthaven van Malaga (max 6 personen) betaal je bij ons 45,00€ per transfer.

Bij aankomst wachten wij jullie op in de aankomsthal en bij vertrek worden jullie door ons vlak voor de ingang afgezet.

Bus + transfer.

Je kan op de luchthaven van Malaga een bus nemen naar de standplaats van de bussen in Malaga. Zoek op de luchthaven naar de lijnen A – Paseo del Parque: Indien je echt zeker wil zijn, vraag aan de buschauffeur of hij naar Explanada de la Stación rijdt. De rit neemt ongeveer 25 minuten in beslag. De prijs bedraagt ongeveer 2 euro. Er vertrekt ongeveer elke 40 minuten een bus op de luchthaven naar de standplaats van de bussen in Malaga.

Aan de Explanada de la Stación neem je lijn M-251 (Malaga/Casabermeja/Colmenar) richting het centrum van Colmenar. Er vertrekt een bus aan de Explanada van maandag tot vrijdag om 8.00/9.00/12.00/13.00/15.00/17.45/20.15 uur. In het weekend en op feestdagen is er een bus om 11.00/13.00/19.00 uur. De prijs per persoon bedraagt ongeveer 2 á 3 euro. Dit rit neemt ongeveer 35 minuten in beslag.

Je kan alles zelf raadplegen via deze link.


Onze pakketten.

1.All road adventure.

Een heerlijk weekend ontstressen en relaxen. Drie dagen Spanje waarvan twee dagen lekker all-road rijden vanuit Serrato.

Dit is een arrangement voor 3 dagen/ 2 nachten.

Bekijk het volledige arrangement >>