Fietsarrangementen

fietsarrangementenBij Finca Serrato kan je terecht voor een actieve vakantie middenin de prachtige natuur van Andalusië. Door de unieke ligging vormt Finca Serrato de perfecte uitvalsbasis voor de fervente fietser. Het gebied rond de bed and breakfast biedt een uitgebreid netwerk aan onverharde en verharde paden waardoor het uiterst geschikt is voor zowel de mountainbiker als de sportfietser.

Onze fietsarrangementen zijn erop gemaakt om jou zo veel mogelijk van de streek te laten genieten. Zo zal je verschillende landschappen doorkruisen terwijl je jouw favoriete hobby beoefent.

Het grote aanbod aan fietsroutes is een flink pluspunt. Zo kan jij zelf bepalen hoe zwaar je de fietstocht maakt. Deze routes zijn (meestal) onderling combineerbaar wat de mogelijkheden eindeloos maakt.

Je kan ervoor kiezen om jouw eigen fiets zelf mee te brengen of je kan bij ons terecht om fietsen te huren. Indien je fietsen wilt huren, gelieve dat duidelijk te vermelden bij je boeking.

Aankomen en vertrekken.

Je zal zien dat al onze pakketten beginnen en eindigen op Finca Serrato.  Uiteraard moet je daar ook geraken. Om van de luchthaven van Malaga tot aan Finca Serrato te komen, heb je 3 opties waarvan je gebruik kan maken.

Transfers van of naar de luchthaven.

Wij bieden jou de mogelijkheid om je te laten ophalen en wegbrengen door één van ons. Natuurlijk wordt hier een meerprijs voor gerekend.

Voor een transfer van of naar de luchthaven van Malaga (max 6 personen) betaal je bij ons 45,00€ per transfer.

Bij aankomst wachten wij jullie op in de aankomsthal en bij vertrek worden jullie door ons vlak voor de ingang afgezet.

Bus + transfer.

Je kan op de luchthaven van Malaga een bus nemen naar de standplaats van de bussen in Malaga. Zoek op de luchthaven naar de lijnen A – Paseo del Parque: Indien je echt zeker wil zijn, vraag aan de buschauffeur of hij naar Explanada de la Stación rijdt. De rit neemt ongeveer 25 minuten in beslag. De prijs bedraagt ongeveer 2 euro. Er vertrekt ongeveer elke 40 minuten een bus op de luchthaven naar de standplaats van de bussen in Malaga.

Aan de Explanada de la Stación neem je lijn M-251 (Malaga/Casabermeja/Colmenar) richting het centrum van Colmenar. Er vertrekt een bus aan de Explanada van maandag tot vrijdag om 8.00/9.00/12.00/13.00/15.00/17.45/20.15 uur. In het weekend en op feestdagen is er een bus om 11.00/13.00/19.00 uur. De prijs per persoon bedraagt ongeveer 2 á 3 euro. Dit rit neemt ongeveer 35 minuten in beslag.

Je kan alles zelf raadplegen via deze link.

Onze pakketten.

Almacén - voorterras1.”Fiets rond Serrato”.

Tijdens de fietstochten in dit arrangement verken je een groot deel van de streken Axarquia en Montés de Malaga.

Dit is een arrangement voor 8 dagen/ 7 nachten met als uitvalsbasis Finca Serrato.

Bekijk het volledige arrangement >>

Axarquía - Landkaart2.”Doorkruis Axarquia”.

Dit is het ideale arrangement als je een groter deel van Axarquia wilt doorkruisen zonder de last van bagage.

Je logeert 4 nachten in Alfarnatejo en 4 nachten in Finca Serrato.

Dit is een arrangement voor 9 dagen/ 8 nachten.

Bekijk het volledige arrangement >>

guadalhorce MTB3.Guadalhorce MTB.

Dit arrangement brengt je naar twee totaal verschillende delen van Andalusië.

De eerste 4 nachten logeer je in Alora waar je de bekende rio Guadalhorce kan bezichtigen, de volgende 4 nachten logeer je in Finca Serrato.

Dit is een arrangement voor 9 dagen/ 8 nachten.

Bekijk het volledige arrangement >>