De Finca Serrato familie breidt uit!

Voor mijn telefoon roodgloeiend staat, Neen, ik ben niet zwanger!!!

Wel hebben we ander leuk nieuws te melden. Sinds enkele dagen hebben er drie paarden hun intrek genomen bij ons.

Welkom Rosita, Luna en Estrella!

De aandachtige lezer en zeker en vast onze trouwe volgers weten dat je bij ons terecht kan om paard te rijden. We hadden hier reeds Sherpa en Cat, de paarden van Olivier die uit België zijn verhuisd die dit voor hun rekening nemen. Natuurlijk ben je beperkt met maar twee paarden zodoende is er een samenwerking ontstaan met bevriende b&b uitbaters met paarden.

Spijtig genoeg heeft het terrein van één van onze collega’s het zwaar te verduren door de droogte zodanig er geen groen meer te eten was voor deze drie meiden. Niet getreurd, Finca Serrato to the rescue!! Genoeg vegetatie voor alle vijf, gezelschap voor Cat en Sherpa en een toeziend oog met een warm dierenhart is hen gegund.

De eerste ontmoeting.

Elke dierenliefhebber weet dat in een groep dieren steeds een hiërarchie heerst. Voor de komst van de drie meisjes was Cat duidelijk de baas over Sherpa. Dit duo leeft reeds meer dan 10 jaar samen en zijn dus dikke vrienden, alhoewel….

Onder de meiden is Rosita de chef van de groep dus waren we toch benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

Na wat heen en weer geroep, een trap hier en een beet daar, werd het al snel duidelijk. Cat en Rosita vormen nu het leiderskoppel en de rest volgt gedwee. We hebben wel de indruk dat Sherpa dit niet al te leuk vindt, dus overladen we hem zoveel mogelijk met extra liefde.

Het is nog maar recent dat ze samenkwamen, dus iedereen moet nog een beetje wennen.

Wie is wie?

Als je graag wat meer wilt weten over onze paarden, wat hun karakter is, wie nu juist wie is, neem dan eens een kijkje op onze pagina over ons. Voor meer foto’s van onze dieren en de omgeving kan je hier terecht.

Paardrijden in de prachtige natuur van Andalusië.

Voila, we zijn er nu volledig klaar voor om jullie een onvergetelijke ervaring aan te bieden alsook een unieke manier om de streek te verkennen. Of je nu graag een groot deel verkend en daarbij op verschillende plaatsen logeert of gewoon af en toe eens een rustig wandelingetje rond onze finca wilt, alles is mogelijk.

Voor meer informatie over het paardrijden klik hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *