Wat doet men tijdens de corona lockdown?

De hele wereld is op pauze gezet. Niemand had dit ooit verwacht. Met zijn allen zijn we verplicht om thuis te blijven doordat het coronavirus overal slachtoffers maakt.

De eerste dagen viel dat nog wel mee, maar stilaan wordt het moeilijker voor veel mensen. Gelukkig hebben we in deze tijden veel mogelijkheden om toch bezig te blijven en verbonden te blijven met familie en vrienden.

Iedereen is verschillend en gaat hier dan ook op een andere manier mee om. Sommigen gebruiken deze extra vrije tijd om hun huis en tuin op te knappen, anderen gaan dan weer veel koken.

Maar overduidelijk is toch dat bijna iedereen volop op het internet zit. Mensen worden verplicht op te gaan telewerken, wat er natuurlijk ook aan bijdraagt dat er meer verkeer op het net komt. Velen gebruiken deze tijd om de mogelijkheden van het web te ontdekken.

Net daarover schrijf ik dit bericht. Wat is er interessant om eens te bekijken of te gebruiken online?

Sociale media.

De sociale media platforms blijken nu dé manier te zijn om in contact te blijven met geliefden. Meest bekend en gebruikt zijn natuurlijk Facebook en Instagram.

Een nieuwe speler op deze markt is tegenwoordig TIKTOK. Een app die oorspronkelijk gemaakt is voor jonge kinderen, maar nu ook gebruikt wordt door alle generaties. Deze app maakt het makkelijk om leuke filmpjes van max 60sec te maken. Je kan er special effects aan toe voegen, tekst, foto’s, de mogelijkheden zijn groot. Leuk aan tiktok is dat de app zeer gebruiksvriendelijk is.

Fit en gezond blijven.

Online kan je ook tal van tips en tricks vinden om jou te helpen om fit en gezond te blijven tijdens de lockdown. Maar misschien is dit voor jou de moment om eens serieus aan de slag te gaan met een bepaalde training of een dieet dat je al lang uit stelt. De mogelijkheden zijn natuurlijk zeer uitgebreid, dus heb ik er enkele uitgekozen die ikzelf interessant vind en waarvan ik goede reviews terugvond.

Dieëten

keto-rev-boek

 

 

 

 

 

Lichaamsbeweging

happy with Yoga Nidra

 

 

 

 

 

 

Mentale gezondheid

 

 

 

 

 

Online werken.

Er zijn ook mensen die deze periode zien als kans om een online bedrijfje op te starten. Dat is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarvoor vond ik volgende cursussen die zeer goed beoordeeld worden.

   

bol masterclass

 

 

 

 

Je kan voor al deze producten uitgebreide reviews lezen op www.areviews.nl

Misschien hebben jullie hier wel iets aan.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *