Arrangementen

gids arrangementenFinca Serrato beschikt over een grote diversiteit aan mogelijkheden om jouw vakantie door te brengen. Door wij zeer centraal gelegen zijn ten opzichte van de kust, natuurparken en diverse steden, zijn we de ideale uitvalsbasis voor een vakantie vol sport, natuur, cultuur of ontspanning.

Indien je op zoek bent naar pure rust, ben je uiteraard volledig vrij om jouw dagen naar believen zelf in te vullen. Je kan steeds bij ons terecht voor extra informatie over de streek en de mogelijkheden. Wij helpen jou met veel plezier op weg.

Maar voor degene die toch liever een planning aanhoudt om zo veel mogelijk uit je vakantie te halen, bieden wij een zeer goed alternatief aan.

Zo kan je bij ons verschillende arrangementen boeken die reeds helemaal uitgestippeld zijn voor jou. Dan hoef jij enkel maar jouw reis te boeken en ervoor te zorgen dat je tot in Malaga geraakt. De rest kan je met een gerust hart aan ons overlaten.

Ons grootste pluspunt, onze unieke locatie, zorgt ervoor dat we jullie een brede waaier aan activiteiten kunnen aanbieden. Van onvergetelijke wandeltochten tot interessante stadsbezoeken en zelfs uitdagende fietstochten.

Indien onze arrangementen toch niet helemaal jouw ding zijn of niet aan jouw verwachtingen voldoen, kan je ons altijd contacteren. Dan maken wij een op maat gemaakt arrangement voor jou en jouw geliefde of familie.

Wandelarrangementen.

wandelarrangementenOnze eigen ‘tuin’ van vijf hectare biedt op zich al veel mogelijkheden om mooie wandelingen te maken. Even de beentjes strekken middenin de prachtige natuur zonder ook maar één iemand tegen te komen, is de grootste troef van Finca Serrato.

Uiteraard zijn onze arrangementen gericht op de wandelaar die graag enkele uren op pad gaat en daar dan ook verschillende plaatsen aandoet. Dit is perfect mogelijk op Finca Serrato.

We werken samen met aangeprezen collega’s zodat jij de optie hebt om een groot stuk van de streek te voet te verkennen. Je wandelt als het ware van de ene slaapplaats naar de andere en je bagage wordt nagebracht.

Bij onze wandelarrangementen heb je de keuze uit 5 verschillende pakketten.

Bekijk hier de pakketten >>


Fietsarrangementen.

fietsarrangementenVooral voor mountainbikers en sportfietsers, daar zij vooral gebruik maken van onverharde natuurpaden, zijn wij ook een goede verblijfplaats. De onmiddellijke omgeving biedt reeds een zeer uitgebreid net van fietspaden die elk op zich hun eigen charme en moeilijksheidgraad hebben.

Zin in een uitdagende fietsvakantie in de overweldigende natuur van Andalusië? Of eerder een rustigere fietstocht om de streek beter te leren kennen? Wij hebben voor elk wat wils.

Ook in onze fietsarrangementen heb je de mogelijkheid om zowel de hele tijd in Finca Serrato te logeren alsook om van de ene plaats naar de andere te rijden. Uiteraard wordt ook hier uw bagage naar uw volgende slaapplaats gebracht door ons.

We hebben 3 vaste pakketten in de aanbieding.

Bekijk hier onze pakketten >>


Motorarrangementen.

motorarrangementenMotorrijders kunnen bij ons ook zeker en vast terecht. De wegen lijken wel speciaal voor hen aangelegd. Rustig toeren door de glooiende bergen, iets wat elke motorrijder wel kan appreciëren.

Met de moto heb je het grote voordeel dat je ook al eens wat verder weg kan om iets te gaan bezoeken. Je kan vanaf Finca Serrato makkelijk naar de omliggende steden of zelfs naar het strand.

Ook bij de motorarrangementen kan je kiezen om de hele tijd bij ons te verblijven of jouw vakantie te verdelen over verschillende collega uitbaters.

Voor de motorrijders hebben we 3 pakketten te bieden.

Bekijk hier de pakketten >>


Andalusië te paard.

Ook de paardenliefhebber kan bij ons terecht! Beleef Andalusië op een unieke manier en kom op plekjes waar je anders nooit zou geraken! Het arrangement wat we nu aanbieden is gemaakt voor de meer ervaren ruiter, maar ook als beginner kan je hier komen van genieten.

Bekijk hier het arrangement >>


Arrangement op maat.

Heb je bepaalde wensen die je graag vervuld zou willen zien bij ons? Specifieke plaatsen die je wilt bezoeken of activiteiten die je wilt uitvoeren?

Neem dan contact op met ons via ons contactformulier of via mail op info@fincaserrato.com.

We beloven niets, maar gaan zeker ons uiterste best doen om aan jouw wensen te kunnen voldoen.