All road adventure

motorarrangementenVanuit Finca Serrato rijd je twee dagen een uitgestippelde, afwisselende tour door de mooie Spaanse provincie Andalucía. Beide dagen staat in het teken van ontspanning. Rustig en genietend rijden door het afwisselende landschap.

De wegen in Andalucía lijken te zijn aangelegd door wegenbouwers met een motorhart. Perfect asfalt in een oneindig glooiend landschap. Natuurlijk ga je ook stukken van de gebaande wegen af. De onverharde wegen en paden zijn goed te berijden en zorgen voor de benodigde uitdaging en avontuur.

Off-road is dan ook de perfecte manier om per motor de omgeving en de prachtige nationale parken te beleven.

Het programma.

Dag 1.

finca serratoJe wordt hartelijk onthaald op Finca Serrato met een gratis welkomstdrankje en hapje. Je krijgt de tijd om rustig te bekomen van je reis en de omgeving te verkennen.

Indien er moto’s werden gehuurd voor jou, gaan we die samen ophalen en klaarmaken voor de volgende dagen. Zo krijg je ook onmiddellijk een voorproefje van de streek.

Dag 2.

colmenarOp dag 2 staat een bezoek gepland aan de typisch Andalusische dorpjes Comares en Colmenar. Je rijdt via een uitgestippelde route terwijl je geniet van de ongelooflijke landschappen.

Je ontdekt de mooiste vergezichten over de streek Axarquia en de kust van Malaga.

In de dorpjes heb je de gelegenheid om een tussenstop te houden op een terrasje zodat je de sfeer van het echte Spaanse leven kan opsnuiven.

Dag 3.

Afhankelijk wanneer je terug huiswaarts gaat, kan je nog een lange of korte rit doen. Bij Finca Serrato beschikken we over een uitgebreide map met informatie waar je zeker en vast een route in vindt die in je planning past.

Afscheid en vertrek op Finca Serrato.

Prijs van het arrangement.

De prijs van dit arrangement is sterk afhankelijk van de huurprijs van de moto’s die ter beschikking zijn. De eigenlijke huurprijs voor de moto’s word je meegedeeld voor je boekt, dan kan je nog steeds zelf beslissen. Aangezien dit over een kort arrangement gaat, raden wij aan de moto’s bij ons te huren.

Degenen die zelf met de moto komen, kunnen dit arrangement boeken als optie bij de kamer voor 20,00€ per persoon (minimum 2 personen).

Inbegrepen in de prijs:

  • Ontbijt (sowieso inbegrepen in de kamerprijs).
  • Uitgestippelde routes met insider tips
  • Veilige opslag van je moto
  • Uitgebreide informatie over de omgeving en mogelijkheden.

Maaltijden.

finca serratoHet is altijd mogelijk om een lunchpakket te verkrijgen op Finca Serrato. Dit kan je aankopen voor 8,00 € per persoon.

Ook voor het diner kan je terecht op Finca Serrato. Wij bieden een diner aan tegen een democratische prijs van 15,00€ (exclusief dranken).

Ga je liever uit eten, dan kan je terecht bij Venta De La Nada op 4 km of bij Venta El Pinar op 5 km. In het centrum van Colmenar op 14 km kan je eveneens enkele traditionele restaurantjes vinden.

Alle maaltijden en consumpties, behalve het ontbijt, zijn verkrijgbaar tegen betaling.