fbpx

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Lees hier onze speciale Covid-19 voorwaarden.

Door het volledige bedrag van de reservering te betalen ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Finca Serrato heeft het recht om boekingen zonder enige vorm van compensatie en terugbetaling te annuleren als deze voorwaarden geschonden worden. Als je vragen hebt over een verblijf bij Finca Serrato, neem contact met ons op voordat je een boeking plaatst.

Boekingen
Alleen boekingen door huurders met een leeftijd van 18 jaar of ouder worden geaccepteerd. Het maximaal aantal gasten per accommodatie wordt aangegeven in de kamerdetails op deze website. De hoofdhuurder en zijn of haar medereizigers zoals aangegeven in de boeking worden toegestaan om een accommodatie en op het terrein te verblijven. Bezoek door derden is alleen mogelijk in overleg met de verhuurder.

Betalingen en annuleringen
Om te reserveren betaal je het volledige bedrag van de reservering. Daarnaast betaal je een borgsom van 100 euro. Dit bedrag wordt binnen 5 dagen na de uitcheck weer teruggestort. Als je je boeking wilt wijzigen of annuleren, laat het ons zo snel mogelijk weten.

In het geval van annulering gelden de volgende regels:
– bij annulering van 42 dagen of meer voor de dag van aankomst: volledige terugbetaling;
– bij annulering tussen 41 en 28 dagen: 30% van het totale bedrag wordt ingehouden;
 – bij annulering tussen de 27 en 14 dagen: 50% van het totale bedrag wordt ingehouden;
 – bij annulering tussen de 13 dagen en 48 uur voor de dag en het tijdstip van aankomst: 75% van het totale bedrag wordt ingehouden;
– bij annulering binnen 48 uur: 100%  van het totale bedrag wordt ingehouden.

Het is niet mogelijk om aanbetalingen terug te vorderen. Dit risico kan gedekt worden door het afsluiten van een annuleringsverzekering.

Incheck- en uitchecktijden
– Incheck: tussen 15:00 en 21:00 uur op de dag van aankomst
– Uitcheck: voor 11:00 uur op de dag van vertrek

Andere incheck- en uitchecktijden zijn alleen mogelijk in overleg.

Aansprakelijkheid van de huurder
Tijdens het verblijf is de huurder volledig aansprakelijk voor de gehuurde accommodatie. Alle zaken die bij de accommodatie behoren en schade wordt toegedicht, veroorzaakt door het toedoen van de huurder en/of door medereizigers, dienen geheel vergoed te worden door de huurder. Ook voor eventuele bijkomende kosten is de huurder volledig aansprakelijk. Wij zijn bij voorbaat gerechtigd de huurder altijd en alsnog aansprakelijk te stellen indien de veroorzaakte schade niet, of niet naar behoren, is verrekend.

Aansprakelijkheid van de verhuurder/eigenaar
De eigenaar/verhuurder is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor ongemakken als schade, diefstal en letsel voor de huurder en medereizigers die zich in of om de gehuurde accommodatie of op het terrein van Finca Serrato bevinden. Indien sprake is van dergelijke ongemakken is de huurder verplicht de verhuurder/eigenaar daarvan direct in te lichten, zodat deze zo goed als mogelijk de schade of ongemakken kunnen beperken of verhelpen.

In geval van ongevallen kan de verhuurder nooit aansprakelijk gesteld worden. Ook m.b.t. andere ongevallen in of om het huis kan verhuurder/eigenaar niet aansprakelijk gesteld worden. Indien de verhuurder/verhuurder door overmacht (oorlog, staking, beperkende overheidsmaatregelen of andere buitengewone omstandigheden, zoals natuurrampen of water- en elektriciteit storingen) enige verplichting geheel of ten dele niet, c.q. niet tijdig kan nakomen, kan de huurovereenkomst door hem ontbonden worden, zonder dat de huurder enige aanspraak heeft op schadevergoeding.

WiFi
Het WiFi netwerk is beschikbaar voor de huurder en medereizigers en is bedoeld voor algemeen gebruik zoals e-mailen, surfen en sociale media. Het WiFi netwerk is niet toereikend en bedoeld voor zaken als zware streaming- en downloadbestanden en online games.

Roken
Roken is verboden in de accommodaties en daarbuiten alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plekken.

Persoonsgegevens
In overeenstemming met de wet is de verhuurder verplicht om alle huurders boven de 18 die op Finca Serrato verblijven te registreren aan de hand van persoonsgegevens, nationaliteit, en nummer en plaats van uitgifte van identiteitskaart of paspoort. Ons beleid ten opzichte van (de privacy van) persoonsgegevens die de huurder met de verhuurder deelt als onderdeel van het boekingsproces op deze website of die van een derde partij, is terug te lezen in ons privacy beleid.

Klachten
Indien een huurder een klacht heeft kan deze voor zover mogelijk ter plaatse worden ingediend. Als directe indiening niet mogelijk is of als de klacht niet bevredigend kan worden opgelost, moet deze uiterlijk binnen twee weken na beëindiging van de huurperiode, schriftelijk en gemotiveerd, bij de verhuurder worden ingediend via info@fincaserrato.com. Later ingediende klachten worden niet geaccepteerd en doen een vermeend vorderingsrecht vervallen.

Shopping Cart
Scroll to Top
Finca Serrato